tado°s smarta termostater, en viktig del av ett modernt och effektivt uppvärmningssystem för hemmet. Starterkitet från tado° är en utmärkt startpunkt och inkluderar fem smarta elementtermostater och en brige för grundläggande värmekontroll. Dessa termostater erbjuder inte bara exakt temperaturkontroll, utan kan också mäta CO2-nivåer för att ge ventilationstips. För att maximera potentialen i ditt smarta hem behöver du en tado°  bridge, som gör det möjligt att integrera och styra termostaterna via internet eller röstkommandon.

För de som har värmesystem eller golvvärme finns specialanpassade tado° termostater med smarta funktioner som geofencing och anpassningsbara scheman, kompatibla med de flesta värmesystem. Dessutom finns en trådlös temperatursensor som ger mer exakta temperaturavläsningar i specifika delar av ett rum, viktigt för ett optimalt inomhusklimat. För dem som även har luftkonditionering erbjuder tado° en smart lösning som integrerar dessa system i det smarta hemmet.

Slutligen introducerar tado° BASIC-varianten av sin smarta elementtermostat, en förenklad version av den klassiska termostaten som fortfarande erbjuder grundläggande funktioner som värmescheman och geofencing, men till ett mer överkomligt pris. Genom dessa innovativa lösningar erbjuder tado° ett omfattande och anpassningsbart system för smart värme- och klimatkontroll i hemmet.