Bosch Smart Home har av goda skäl varit en av de största aktörerna inom smarta hushållsapparater i flera år. Om du nu tar en titt på utbudet och kvaliteten på de smarta termostaterna, är frågan om varför detta är fallet definitivt obesvarad. I den här artikeln visar vi dig därför våra favorittermostater och klimatsensorer från Bosch.

Bosch har återigen överträffat sig själva med Bosch Radiator thermostat II – Elementtermostat. Allt börjar med installationen, som verkligen är en barnlek för alla lekmän. Skruva bara på den nya termostaten och ställ in den via Bosch-appen – allt är klart på 5 minuter.

Integrationen i alla framstående systemvärldar som Google Home, Apple Home eller Amazon Alexa, tillsammans med de många alternativen för tidssekvenser och rutiner, ger också stort utrymme för kundanpassning. Den intuitiva layouten och designen gör också Bosch Smart Home elementtermostat till ett perfekt komplement till ditt smarta hem-ekosystem.

Få en överblick över allt som har att göra med Bosch Room thermostat II – Rumstermostat

Rumstermostat II tar dina elementtermostater till nästa nivå och utnyttjar deras potential fullt ut. Med rumstermostaten mäts inte temperaturen direkt vid elementet, utan på andra ställen i rummet där du vill att det ska vara som varmast.

Sitter du vid skrivbordet, men elementet är på andra sidan rummet, där den smarta Bosch-termostaten redan visar den inställda temperaturen medan du fortfarande fryser? Då är en rumstermostat från Bosch helt rätt för dig. Den ser till att temperaturen verkligen anpassas efter dina behov.