Bekvämlighet möter smart teknik i Netatmo dörrklocka

Netatmos smarta videodörrklocka har alltid varit bekväm, men nu är den ännu smartare med Google Assistant-integration. Vi har förenklat processen för dig i tre enkla steg.

1. Enkel installation: Börja med att installera din Netatmo dörrklocka enligt Netatmos anvisningar. Det är en snabb och smidig process.

2. Koppla ihop med Google Assistant: Gå till Google Home-appen och lägg till din videodörrklocka i Google Assistant. Det tar bara några klick. Logga in på ditt konto och följ appens stegvisa anvisningar för att skapa en sömlös anslutning mellan din dörrklocka och din Google Nest-högtalare eller display.

3. Finjustera upplevelsen: Ge din videodörrklocka ett namn och placera den i rätt rum för en enklare styrning. Anpassa dina meddelandeinställningar för din Nest-display i Google Home-appen.

Med den nya integrationen kan du nu kommunicera med dina besökare i realtid, oavsett var du befinner dig. Säg bara “Hej Google, visa mig min entrédörr”, och din Google Nest Hub kommer att visa livestreamen på skärmen. Du behöver inte längre skynda dig till dörren när det ringer – du kan prata med besökaren direkt och till och med svara på dörrklockan via din smarta högtalare.

Dessutom fungerar allt smidigt tack vare kamerans Wifi-anslutning, vilket betyder att du kan interagera med besökare även när du är borta. Och om det är någon som du inte vill släppa in, kan du enkelt ignorera klockan och bevara din integritet.

Slutligen kan du även strömma bilderna från din dörrklocka till din smarta display eller TV via Chromecast om du vill se inspelningarna på en större skärm. På så sätt kan du alltid ha koll på vad som händer runt ditt hem.

Så, ta nästa steg i bekvämlighet och upplev den nya nivån av kontroll med Netatmos smarta videodörrklocka. Vad väntar du på? Utforska Netatmo i vår butik och njut av den smarta tekniken!