Utomhuskameror är idag oumbärliga för att övervaka ditt hem eller din fastighet. En smart utomhuskamera låter inga rörelser gå obemärkta förbi, oavsett väder eller tid på dygnet. För att förhindra att oönskade gäster tar sig in i ditt hem utan att upptäckas har vi listat våra bästa säkerhetskameror för utomhusbruk. Så att du kan bestämma vilken säkerhetskamera som är bäst för dig.

Ring-produkter har länge varit våra favoriter när det gäller övervakningskameror på grund av deras imponerande videokvalitet. Ring Spotlight Cam Pro erbjuder dock mycket mer än bara 1080p HD-video. Faktum är att denna utomhuskamera har en mängd andra fantastiska funktioner som du inte vill missa!

När din Ring säkerhetskamera är installerad kan du dra nytta av mörkerseende i färg och ett avancerat intercom-system. Till skillnad från andra modeller fungerar Spotlight Cam inte bara som mikrofon, utan också som ett verkligt kommunikationsverktyg. Kameran är också det perfekta verktyget för att avskräcka oönskade besökare. Med en inbyggd larmsiren och LED-strålkastare kommer ingen inkräktare att gå obemärkt förbi.

Dessutom ger utomhuskameran möjlighet att definiera individuella rörelsezoner. Vill du bara få meddelanden om rörelser på din terrass eller vid entrén, men inte om en ekorre i ett träd? Inga problem med den här praktiska funktionen. På så sätt kan du skräddarsy kameran exakt efter dina behov och bara få de viktigaste aviseringarna.

Den enda nackdelen är att denna Ring-kamera endast är kompatibel med röstassistenten Alexa. Detta betyder dock inte att du inte kan använda den med andra smarta enheter. Du kan sömlöst integrera den i dina smarta rutiner och processer och till och med visa aviseringar på din Fire TV. På så sätt kan du fortfarande dra full nytta av de många användbara funktioner som den här kameran har att erbjuda.

Arlo Pro 4 Spotlight Camera

Arlo Pro 4 Spotlight Camera är ett utmärkt alternativ för alla som letar efter en prisvärd utomhuskamera. Med 2K HDR-bildkvalitet och ett 160-graders synfält överträffar dessa kameror enkelt HD-kvaliteten hos andra kameror på marknaden.

Medan den integrerade sirenen är ganska imponerande, är de nya kamerornas strålkastare lite av en besvikelse jämfört med de stora ljuskällorna i de tidigare modellerna. En positiv egenskap hos Arlo-kamerorna är dock tvåvägskommunikationen med inbyggd brusreducering. Den enda nackdelen är att det krävs en prenumeration för att lagra videor i molnet om du monterar kameran på utsidan av din vägg. Andra tillverkare är mycket mer innovativa på det här området och har redan integrerat den här funktionen.

Eve Outdoor Cam

Eve Outdoor Cam är en ganska exklusiv utomhuskamera som endast kan styras med Apple-produkter. Detta beror på att denna utomhuskamera är utformad för att integreras sömlöst med Apple Home, och Siri är den enda tillgängliga röstassistenten. Även om denna begränsning i användbarheten kan verka skrämmande, erbjuder kameran imponerande funktioner som full HD live videoöverföring och exakt rörelsedetektering, även på natten.

Alla användare av Apple-enheter kan dra nytta av praktiska funktioner som kan skilja mellan människor, djur, paket och fordon. Dessutom har kameran ett inbyggt intercom-system.

Vilken är den bästa övervakningskameran för ditt smarta hem?

Förhoppningsvis har vi kunnat ge dig tillräckligt med information om de olika utomhuskameror som finns på marknaden idag. Nu är det upp till dig att se vilken kamera som passar dig bäst.

Du hittar alla smarta övervakningskameror för utomhusbruk i säkerhetskategorin hos tink. Om du behöver ytterligare råd står våra smarta hem-experter i kundtjänsten redo att hjälpa dig. Så vänta inte längre och gör ditt hem säkrare med den perfekta utomhuskameran idag!