Principen för en smart videodörrklocka är enkel. Den erbjuder ett modernt intercom-system med videoövervakning. Nedan presenteras tre situationer som du aldrig kommer att vilja föreställa dig utan Nest Doorbell och Nest Hub.

Google Nest Hub (2:a generationen) ger dig inte bara bekväm kontroll över ditt smarta hem med sin pekskärm. Den gör även all kunskap på internet lättillgänglig för dig och kan, i samarbete med Nest Doorbellm, även visa dig vem som för tillfället står framför din dörr.

Placera din Nest Hub så att du har den nära till hands. Eller där du normalt inte hör dörrklockan. Tiden då paketleverantören kör vidare för att ingen öppnar dörren är nu förbi. Och det bästa av allt: tack vare Google Assistant kan du till och med öppna dörren när någon ringer på. Utan en smartphone och utan att ens lyfta ett finger.

Google Nest Hub – koll på läget i realtid

Har följande kanske hänt dig? Du har hör ett misstänkt ljud utanför, men du kan inte se något från fönstret. Eller så är du för långt borta. Eller kanske är du bara orolig för din nya bil och vill kontrollera att allt fortfarande står rätt till?

Om du kan svara ja på någon av dessa frågor är kombinationen av Google Nest Doorbell och Google Nest Hub helt rätt för dig. Anslut båda enheterna till ditt Google-konto och visa livebilden av din videodörrklocka när som helst. Allt som krävs är ett kort röstkommando eller ett tryck på Smart Home-översikten.

Google Nest – smart, säkert och framför allt enkelt

Föreställ dig detta: Persiennerna går upp, ljuset gör dig långsamt redo för dagen och kaffemaskinen är redan igång. Med Google Nest Hub kan du skapa rutiner som körs automatiskt. På så sätt slipper du besväret med att sköta alla enskilda enheter. Vid behov kan du även styra dina enheter med ett fingertryck eller via röstkommando. Ett smart hem kan vara så enkelt med Google Nest Hub och dess Smart Home Dashboard.