Medan mörkret tätnar och högtiderna närmar sig, kan tankar om hemmets säkerhet lätt snurra i huvudet. Många tror att videoövervakning är dyrt och kräver dyra prenumerationer, men det stämmer inte alls, särskilt inte med eufy’s lösningar. För det första erbjuder eufys batteridrivna övervakningskameror en fantastisk flexibilitet. De är oberoende av elnätet, vilket eliminerar behovet av komplicerade kablar och installationer. En annan fördel med eufy är dess lokala datalagring. I en värld där molnbaserade lösningar dominerar, ger eufy’s lokal lagring en extra säkerhetsnivå utan ytterligare kostnader. Dess HomeBase 2-enhet kan lagra upp till 16 GB data och fungerar även som en hubb och larmsiren.

Den kanske mest uppskattade egenskapen hos eufy är att du får tillgång till alla funktioner utan att behöva betala för en månatlig prenumeration. Detta inkluderar krypterad lagring av videodata och avancerade funktioner som ansiktsigenkänning och anpassningsbara aktivitetszoner. Med eufy får du en överkomlig och effektiv lösning för att hålla ditt hem säkert.

Slutligen är det värt att notera att även om eufys kameror och videodörrklockor kan ha ett högre initialt pris jämfört med konkurrenterna, så är det en engångskostnad som snabbt betalar sig. Dessutom kan ytterligare besparingar göras genom att köpa produkterna som en del av ett startpaket​​.