Fördelarna med Google Nest Hub är självklara. En smart högtalare med högupplöst skärm och röststyrning via Google Assistant. Det gör den inte bara till en digital skärm, utan också till en musikanläggning, personlig sekreterare och praktisk kökshjälp. Men visste du att du även kan streama flödet från kompatibla övervakningskameror på din Google Nest-skärm?

Smart videoövervakning ökar säkerheten i ditt hem avsevärt. Om oönskade besökare upptäcks får du ett omedelbart meddelande. Dina utomhuskameror spelar tillförlitligt in videomaterial som du bekvämt kan visa när som helst på din Google Nest Hub.

Kompatibla utomhuskameror för Nest Hub inkluderar kameror från Nest, Arlo, Netatmo, och fler, som du också kan hitta i vår shop.

Google Nest säkerhetskameror för utomhusbruk

Google Nest smarta säkerhetskameror ökar säkerheten i ditt hem och är lätta att integrera i ditt befintliga smarta hem-system. De är användarvänliga och perfekta för nybörjare.

Om utomhuskamerorna registrerar misstänkta rörelser får du automatiskt och tillförlitligt information via ett pushmeddelande på din smartphone. Google Nest Dörrklocka har också smart ansikts- och objektigenkänning.

Dessa smarta utomhuskameror kan anslutas till Nest Hub:
Google Nest Cam – Övervakningskamera
Google Nest Dörrklocka

Arlo utomhuskameror som fungerar med Nest Hub

Arlo erbjuder mycket mer än bara en säkerhetskamera. Kombinera den med en dörrklocka och andra inomhuskameror för att skapa ett heltäckande säkerhetssystem för hemmet. Arlos utomhuskameror står emot väder och vind och kan monteras flexibelt. Oavsett om det är på sluttande tak eller ovanför ytterdörren ger Arlos säkerhetskameror ett heltäckande skydd för ditt hem – även med strålkastare om det behövs.

Dessa smarta utomhuskameror är kompatibla med Nest Hub:
Arlo Essential Spotlight Camera

Arlo Pro 3 Floodlight Cam WIRELESS

Gör ditt hem smart med Netatmo

Oavsett om det gäller uppfarten, entrén eller trädgården kan du med Netatmo hålla ett öga på utomhusmiljön. Netatmo erbjuder ett brett utbud av övervakningskameror som tryggt säkrar ditt hem. Du har alltid kontroll och kan se inspelningarna på din Nest Hub.

Slutsats

Vill du höja säkerhetsstatusen inom och utanför dina egna fyra väggar till en högre nivå? Då ska du satsa på smart videoövervakning. I kombination med detta är din Google Nest Hub med sin högupplösta skärm ett utmärkt sätt att hålla reda på allt.

Om du vill veta mer om Google Nest Hub kan du besöka vår butik. Ha det så kul!